Hyreslägenheter i natursköna Kikås

Under sommaren 2018 påbörjas inflyttning i Mölndalsbostäders nya flerfamiljshus i Kikås, totalt 56 hyresrätter.

Mölndalsbostäder bygger just nu sju flerfamiljshus i två våningar i natursköna Kikås i östra Mölndal. Bolagets drygt 100 befintliga bostäder i området kompletteras därmed med ytterligare 56 hyresrätter, på 2-4 rum och kök, för inflyttning under sommaren 2018.

– Vi kommer att påbörja uthyrning under våren men ser redan nu ett mycket stort intresse. Vi får hela tiden förfrågningar berättar Majken Kumlin Goulding, kommunikatör på Mölndals­bostäder.

 

Inte undra på det. Här bor man granne med fin naturmark, både skog och berg. Dessutom finns badsjöar på promenadavstånd, Långvattnet, Horsikan och Stensjön. Här bor man också granne med Gunnebo Slott och Trädgårdar, som är ett utmärkt utflyktsmål under hela året.

 

– Kikås är det perfekta läget för de som älskar rekreation och friluftsliv.  Det är ett lugnt, trevlig och tryggt område, ändå bara 10 minuter med buss från Mölndals innerstad, säger Majken.

 

Husen, som är placerade mellan Lejonstensgatan och Lejonslättsgatan i Kikås, består av två hustyper. Den ena modellen som uppförs i två hus, består av två- och fyrarumslägenheter. I den andra hustypen, finns två-, tre- och fyrarumslägenheter. Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och kondenstorktumlare och har tillgång till antingen balkong eller uteplats.

UTHYRNING:

Våren 2018,

håll utkik på boplats.se

 

PLANERAD

INFLYTTNING:

Sommar och

höst 2018.