Denna artikel är en annons

SEB – En engagerad affärspartner
att räkna med

– Vi vill göra skillnad genom att leverera service i världsklass till våra kunder, säger Tarja Kälvelid, kontorschef SEB i Härryda-Mölndal. Till höger på bilden tillsammans med Johan Kinnerfors, vd för ITM Meeting Solutions AB, Viktoria Ahrenstedt, Företagsrådgivare SEB samt ITM:s mötesrobot Sigge.

Vår ambition är fortsatt tillväxt. Flytten för tre år sedan till nya, ljusa och fräscha lokaler i Krokslätts Fabriker blev precis så lyckad som SEB Mölndal hade hoppats.

– Vi har nu samlat vår kompetens i en större enhet med kunder från både Mölndal och Härryda, två tillväxtkommuner där vi som bank vill bidra till att bygga ett hållbart samhälle. Det är en spännande utmaning som gjort oss än starkare, säger kontorschefen Tarja Kälvelid.

 

Det nya kontoret är anpassat till hur en modern bank måste jobba med både snabb och effektiv service samt affärsrådgivning. I år har SEB tecknat ett centralt samarbetsavtal med riksorganisationen Företagarna och vi är självfallet engagerade i Företagarna lokalt också. Företagarna har tjänster som våra företagskunder har stor nytta av, som medlemmar.

 

– Vi sitter mitt i smeten i en snabbt växande marknad. Det flyttar in många företag samt privatkunder och vår ambition är att lämna goda råd så kunderna kan uppnå sina drömmar.

 

Tarja Kälvelid betonar vikten av att skapa en nära och bred relation med kunderna. Det handlar om ett tätt partnerskap med målet att tillföra konkreta mervärden i deras vardag.

 

– Vi engagerar oss på djupet i företagens verksamhet. Ett ämne som ligger oss i SEB varmt om hjärtat är hållbarhet.  Det berättar vi gärna mer om på kontoret.  För att vi ska kunna hjälpa företag behöver vi veta vart företaget är på väg, vilka mål och ambitioner man har och hur behoven ser ut.  Utifrån det tar vi, om så behövs, hjälp av de olika kompetenser som vi har i vårt nätverk. Vi vill helt enkelt göra skillnad och leverera service i världsklass.

 

ITM Meeting Solution AB är ett av de företag som valt SEB i Mölndal som sin finansiella partner. Bolaget som av Företagarna utsetts till Årets företag i Mölndal 2017 är experter på mötesteknik, bygger i år cirka 2000 mötesrum för stora bolag som Volvo, SCA och Sweco.

 

– Vi bytte till SEB Mölndal för ett par år sedan och det har fungerat väldigt bra, säger vd Johan Kinnerfors. Han berättar att bolaget är i ett skede med stark tillväxt, även utomlands, och att det då är viktigt att ha en bra, stor och stark bank med resurser bakom sig.

 

– Vi träffades vid några tillfällen och mötte direkt ett otroligt engagemang, ett verkligt genuint intresse. Och nu som deras kund har det utvecklats vidare. Banken hör av sig då och då, undrar hur det går och om vi behöver någon hjälp. Det känns nästan som att vi har en personlig gemenskap.